Почетна Вести
Категорија:

Вести

15/09/2023 11:35 Ги прошируваме капацитетите на ОУ „Коле …

15/09/2023 11:39 Првата македонска високо-способна возухопловна едрилица од …

Ова е трет обид со амнестија да се решава проблемот со пребукираноста на македонските затвори, …

15/09/2023 11:02 Наставниците и стручните соработници од нашите …

„За законот за не фер трговски практики зборувавме на почетокот на годината токму јас и …

Спасовски и Гранде-Марласка Гомез: Република Северна Македонија е подготвена да …

The post (ВИДЕО) ЛЕНИНОВА: ПРЕД И ПОТОА appeared first on МАКТЕЛ.

Старото училиште во селото Кучково станува Регионален центар за рехабилитација …

The post (ВИДЕО) БОЦЕВСКИ: КАКВА ВРСКА ИМА ТОА ШТО ГЕРМАНСКИОТ ДИПЛОМАТ МИХАИЛ РОТ Е ГЕЈ?! …

The post (ВИДЕО) ЗЛАТЕВ: КАКВА Е ОПАСНОСТА ЗА МАКЕДОНСКИОТ ИДЕНТИТЕТ АКО ГИ ВНЕСЕМЕ БУГАРИТЕ ВО …

(ВИДЕО) ДОКТОР МИКИ РИСТЕСКИ: НЕ СМЕЕМЕ ДА ОДИМЕ ВО ЛОВ …

Одговарајќи на жалбите на граѓаните на с. Батинци, но и пошироко на селата во Каршијака …

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING