Почетна Македонија
Категорија:

Македонија

23/05/2024 10:55 Хрватска во моментов не размислува за …

23/05/2024 08:57 Царинската управа спречи влез на 1,7 …

Никогаш не сум го видел, ниту го познавам. Во овој момент, не само што мислам, …

23/05/2024 00:33 Српскиот адвокат Боривоје Боровиќ денеска изјави …

– Согласно законските одредби во однос на потпишувањето на акти, медицинскиот и организацискиот директор имаат …

22/05/2024 20:44 Општина Центар додели награди и пофалници …

22/05/2024 16:2622/05/2024 16:27 Бордот на LLPA (Leading Learning …

22/05/2024 14:35 Руската војска денеска соопшти дека во …

Дисциплинска одговорност за службено лице кое извршило регистрација на моторно возило без присуство на сопственикот …

Од 22. владина седница: Заклучоци по случувањата со Новиот стадион …

22/05/2024 08:41 По она што се случуваше вчера …

Во 2001 година, УНЕСКО ја усвои Универзалната декларација за културен диверзитет и во декември 2002 …

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING