Почетна Економија Делови од Волково и Радишани утре без струја

Делови од Волково и Радишани утре без струја

од nenad
3 минути читај за

02/06/2024
ВЕСТИ, ЛОКАЛНО


Корисниците од Волково на потегот од кружниот тек кон село Кучково утре од 9:00 до 15:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Од 11:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од улицата „Ѓоре Ѓоревски“ на третиот влез во населбата Радишани.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведување планирани технички зафати во електродистрибутивната мрежа од стана на екипи на ЕВН Македонија АД.

вј/Фото: МИА архива .

Извор: МИА


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING