Почетна Убавина и здравје Саша Поповиќ во болница! Директорот на Гранд е во инвалидска количка?! (фото/видео)

Саша Поповиќ во болница! Директорот на Гранд е во инвалидска количка?! (фото/видео)

од nenad
2 минути читај за

Не се знае што се случило со Поповиќ…


Креативниот директор на Гранд е фотографиран во болница во ортопедска операција…

На Институтот за ортопедија во Бањица згрижен е Саша Поповиќ, креативен директор на Гранд продукција. Како што дознаваат медиумите, Саша имал проблем со ногата која е во гипс до коленото. Не се знае што се случило со Поповиќ кој поради лошата здравствена состојба е во инвалидска количка.

Тој, како што пренесува близок изворот до Саша, бил нерасположен, а во болница чекал преглед додека ногата му била во гипс.


Поврзани објави

Повеќе детали не се откриваат за тоа што се случило со Саша.

Фото: социјални мрежи
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING