Почетна Убавина и здравје По кучињата, волците! Никола Роквиќ наиде на нов проблем на пат кон Егина (ФОТО/ВИДЕО)

По кучињата, волците! Никола Роквиќ наиде на нов проблем на пат кон Егина (ФОТО/ВИДЕО)

од nenad
2 минути читај за

Пејачот неуморно чекори на пат кон Егина…


„Одиме во регионите каде што има волци“, напиша Роквиќ…

Мисијата на познатиот пејач Никола Роквиќ не е ни малку лесна, а на денешниот пат по кој минуваше му се придружи пријател кој ќе му помогне, бидејќи сега ќе минува низ области каде има животни и диви и домашни кои можат биде пречка на неговиот пат.

„Одиме во регионите каде што има волци“, напиша Роквиќ.

Никола наишол на подлабока вода што морал да ја помине, па носел огромни камења за да направи патека за другарот и за себе да премине на другиот брег.


Поврзани објави

За потсетување, како што објави Никола неодамна наишол на група крволочни кучиња. Сè на сè, најважно е што никој не беше повреден и што можеше да продолжи.

Фото: социјални мрежи
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING