Почетна Балкан Ова ќе бидат најсреќните денови во мај, доаѓа најмоќниот месец во годината – Курир

Ова ќе бидат најсреќните денови во мај, доаѓа најмоќниот месец во годината – Курир

од nenad
3 минути читај за
ЗАОКРУЖЕТЕ СО ЦРВЕНО ВО КАЛЕНДАРОТ: Ова ќе бидат најсреќните денови во мај, доаѓа најмоќниот месец во годината

Веќе е мај, а некои денови ќе донесат посилна енергија од другите. Затоа астролозите ни велат да ги означиме овие датуми во мај во календарот бидејќи тие ќе ни бидат особено поволни! Запомнете ги овие денови или запишете ги за да знаете кога да бидете најактивни.

„Денови на моќ“ се најповолните денови во месецот кога се случува некој добар астролошки настан. Покрај тоа, овие денови можат да донесат и други важни настани кои поволно ќе влијаат на нашата среќа и расположение.

Обидете се да се ослободите од негативноста во мај бидејќи овој месец ќе биде исполнет со моќна енергија, иако ќе има само три дена на моќ. Во тие денови важно е да останете верни на себе и да се сеќавате на вашите главни цели во животот, насочувајќи ја вашата енергија во вистинската насока.

1 мај

Венера и Плутон на квадрат формираат многу моќен сојуз кој ќе го трансформира првиот ден од мај, правејќи го попријатен и попродуктивен.

На овој ден, можеме да почнеме да се ослободуваме од лошите навики и да бараме прошка од оние што сме ги повредиле во минатото. Во такви периоди, повеќето конфликти се решаваат, па затоа не треба да се плашиме да ги поправаме нашите најблиски, пријатели и колеги.

Ќе има многу сила за комуникација, а оние кои не само што навидум ќе работат на себе, туку навистина ќе се обидат да ја надминат својата природа, ќе добијат успех, среќа и сила.

5 мај

Експертите препорачуваат на овој ден почесто да го слушате вашиот внатрешен глас бидејќи тој ќе стане наш водич во светот на успехот, среќата и стабилноста.

Бројот пет ќе го изостри вашето шесто сетило и ќе ви помогне да разберете што ви е важно, а што е лажно и споредно.

Тоа ќе биде ден на длабока интроспекција и нови можности. На таков ден нема случајни мисли, како што не може да има случајни настани. Сè ќе биде точно како што треба да биде според плановите на универзумот.

17 мај

Овој аспект е исклучително позитивен за креативната компонента на секој од нас. Под такво влијание, станува полесно да се носат вонредни одлуки.

Тоа ќе биде ден кога претставниците на креативните професии ќе имаат повеќе среќа од кој било друг. Ова ќе биде и ден за комуникација, нови познанства и флерт.

Овие две небесни тела многу добро се комбинираат во оваа смисла. Ова е време за зајакнување на социјалните врски на сите нивоа – семејно, работно, духовно.

Нека месец мај стане време за решавање на сите ваши проблеми и извор на инспирација. Заштедете ја енергијата и бидете исклучително внимателни на вашето здравје – ментално и физичко, пишува Atma.hr.

Извор : Kurir.mk

ЗАОКРУЖЕТЕ СО ЦРВЕНО ВО КАЛЕНДАРОТ: Ова ќе бидат најсреќните денови во мај, доаѓа најмоќниот месец во годината

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING