Почетна Технологија КОГА ЌЕ ТИ СЕ ПОГОДИ ПРОФЕСИЈАТА И ЗАРАБОТУВАШ ТОЛКУ ДОБРО ШТО ИМАШ ВРЕМЕ И ПАРИ ДА СЕ ПЕНТАРИШ СО МЕСЕЦИ ПО КАРПИ ПО СВЕТОТ – Македонскиот кардиолог Сашко Кедев утрото на Велигден се искачи на врвот Макалу, висок 8.485 метри и со ова стана првиот Македонец кој се искачал на овој врв

КОГА ЌЕ ТИ СЕ ПОГОДИ ПРОФЕСИЈАТА И ЗАРАБОТУВАШ ТОЛКУ ДОБРО ШТО ИМАШ ВРЕМЕ И ПАРИ ДА СЕ ПЕНТАРИШ СО МЕСЕЦИ ПО КАРПИ ПО СВЕТОТ – Македонскиот кардиолог Сашко Кедев утрото на Велигден се искачи на врвот Макалу, висок 8.485 метри и со ова стана првиот Македонец кој се искачал на овој врв

од nenad
7 минути читај за

КОГА ЌЕ ТИ СЕ ПОГОДИ ПРОФЕСИЈАТА И ЗАРАБОТУВАШ ТОЛКУ ДОБРО ШТО ИМАШ ВРЕМЕ И ПАРИ ДА СЕ ПЕНТАРИШ СО МЕСЕЦИ ПО КАРПИ ПО СВЕТОТ – Македонскиот кардиолог Сашко Кедев утрото на Велигден се искачи на врвот Макалу, висок 8.485 метри и со ова стана првиот Македонец кој се искачал на овој врв – МАКТЕЛ
ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING