Почетна Убавина и здравје Имате ли до себе претставник од знакот Вага, може да бидете сигурни во едно

Имате ли до себе претставник од знакот Вага, може да бидете сигурни во едно

од nenad
1 минути читај за

1. Кога нешто ги налути, тие се ништо, но не и избалансирани. Емоциите претекуваат од нив, целите се претвораат во стихии. И се надевам дека вие не сте предмет на нивната лутина. Нема да ве поштедат …

2. Вагите не се воопшто наивни. Тие се вистински познавачи на човечките души – обично им се потребни само неколку минути за да дознаат каква личност стои наспроти нив. Тешко ќе ги заблудите, затоа најдобро воопшто не се обидувајте.

3. Вагите сакаат да зборуваат. Ораторството е во нивната крв. Секогаш се изложуваат во позиција така вешто и тие се во состојба да го убедат во теоријата и најголемиот скептик. Од нив навистина би се добиле одлични адвокати …

4. Вагите не се измамници на тема уредност (иако другите често да мислат така). Тие едноставно сакаат ред. Тоа им помага да се чувствуваат добро во нивното опкружување. И нема разлика дали станува збор за дом, канцеларија, или … колата. Вагите едноставно имаат потреба од свој ред.

5. Вагата секогаш е во право. Да, убедени се во тоа. Дури и кога велат дека погрешиле и молат за извинување, длабоко во себе веруваат дека всушност тие се во право. Само решаваат да направат компромис во името на мирот …

6. Вагите се исклучително лојални. Кон сите. Кон пријателите и кон колегите, кон семејството и кон омилените. Имате ли до себе претставник на знак Вага, може да бидете сигурни во едно – тој никогаш нема да ви зезне или излаже.

7. Вагите се оддаваат целосно. На се што прават. И на секој на кого држат. Тие најдобро од сите ѕвездени знаци ја совладале уметноста да живеат во моментот.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING