Почетна Економија  Апасиев: Добро е за државата ДУИ да оди во опозиција, но овие кои доаѓаат се уште полоши

 Апасиев: Добро е за државата ДУИ да оди во опозиција, но овие кои доаѓаат се уште полоши

од nenad
2 минути читај за

26/05/2024
ВЕСТИ, ЛОКАЛНО


СООПШТЕНИЕ: Мислам дека Али направи за првпат сериозна грешка. Досега играше маестрално со нашите недоквакани политичари.

Грешката е во тоа што дури 9 од своите пратеници им ги отстапи на коалиционите партнери. Загуби уште еден при прегласувањето. Дел од тие што ги има, ќе бидат купени – потенцираше Апасиев.   .

Извор: МИА


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING