Почетна Свет Ѓурѓај до Македонците кои живеат во Албанија: Да дадеме масовна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Силјановска Давкова

Ѓурѓај до Македонците кои живеат во Албанија: Да дадеме масовна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Силјановска Давкова

од nenad
1 минути читај за

Николај Ѓурѓај, претседател на Македонско друштво “Илинден”-Тирана во кое што членуваат најголем дел од Македонците кои што живеат во Албанија, со јавна поддршка за кандидатката за претседател, Гордана Силјановска Давкова.

Почитувани Македонки и Македонци од Република Албанија со право на глас во татковината Македонија, на 8 мај 2024 ве повикувам масовно да излезете да гласате за Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова број 2. Јас лично без никаква дилема целосно ја поддржувам Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова, исто барам од Вас масовно да ја дадеме поддршката на ВМРО-ДПМНЕ за една нова и поубава иднина и просперитетна татковина. Македонија повторно горда! Победата ќе биде историска, напиша Никола Ѓурѓај.

Извор : vesnik-ilinden.com
https://vesnik-ilinden.com/gurgaj-do-makedonczite-koi-zhiveat-vo-albanija-da-dademe-masovna-poddrshka-za-vmro-dpmne-i-gordana-siljanovska-davkova/

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING