Почетна Убавина и здравје Што е вашата свекрва во хороскоп? Еве како да го “скротите” нејзиниот лош табиет!

Што е вашата свекрва во хороскоп? Еве како да го “скротите” нејзиниот лош табиет!

од nenad
3 минути читај за

Што е вашата свекрва во хороскоп? Еве како да го “скротите” нејзиниот лош табиет!

Објавено на 06/07/2024

Знаете што е вашата свекрва во хороскоп? Во тој случај ќе знаете како да ја “скротите”.

ОВЕН

Секогаш е во движење и сака да командува. Откога ќе го искали својот бес на сопругот и децата, на ред доаѓате вие и тука ви нема помош. Едниствено што можете да направите е да не обрнувате внимание на нејзините замерки, или уште подобро, не дозволувајте нејзиниот збор да биде последен. Не подвиткувајте ја опашката, гледајте ја в очи, а ако работата излезе од контрола, за секој случај, купете си заштитна кацига. Исходот со неа секогаш е неизвесен.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING