Почетна Убавина и здравје ШТО БАРААТ САМЦИТЕ ЗА ДА ВЛЕЗАТ ВО ВРСКА? Сите велат дека едно е приоритет, но дали ве изненадуваат одговорите?

ШТО БАРААТ САМЦИТЕ ЗА ДА ВЛЕЗАТ ВО ВРСКА? Сите велат дека едно е приоритет, но дали ве изненадуваат одговорите?

од nenad
1 минути читај за

Ако подобро ги погледнете форумите со различни искуства, ќе видите дека многу самци укажуваат на тоа колку е тешко да се најде вистинскиот партнер денес.

Истиот го спроведе сајтот за запознавање Seeking и откри дека луѓето кои не се во врска или се во брак бараат партнери со високи интелектуални, културни, животни и економски квалитети. Со други зборови, емоционалната интелигенција е на прво место. Таа е главен приоритет за влегување во врска, а за неа гласале 31 процент од испитаниците. По него следи интелектуална стимулација и добро чувство за стил.

“Тоа покажува промена кон вреднување на взаемната корист во односите. Денес, амбициите, богатството и статусот се важни, но исто толку е важно да се најде партнер кој го надополнува и подобрува вашиот живот на смислен начин”, вели Ема Хаторн, експерт за запознавање и врски во Seeking и забележува дека најдобри односи се оние во кои партнерите можат да се инспирираат меѓусебно за личен раст и развој.

„Тоа е концепт каде луѓето одат на состаноци за да најдат некој кој може да понуди взаемна корист и раст не само за врската, туку и за вашиот живот воопшто“, вели Хатрон за Indy100.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING