Почетна Македонија ШОКАНТНО: Во Бурбон Паб, Битола има нацистички обележја?!?!

ШОКАНТНО: Во Бурбон Паб, Битола има нацистички обележја?!?!

од nenad
1 минути читај за
Битолчани се шокирани од новите нацистички слики во популарниот Бурбон Паб во Битола. Сликите се објавени денеска на твитер.

  • Ги видов пред некој ден, скроз ми го расипаа местото. А сум го фалел. :/ Скоро сум сигурен дека порано некогаш имам седено во тој дел, не биле. – комендира еден од нив.
  • Сум седел порано тука, 100% не биле. Не сфаќам шо к.. му е. Очекувам да влези гестапо да ми речи забрането за евреи и да ми побара документи.- комендира Рубин Јовановски на твитер.
  • Ламбе нема да го пали местово? Ламбе антифашистот? Бендевска е исто од Битола она е на антифашистичка линија… – комендира активистот Никола Наумовски од Скопје на објавените фотки.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING