Почетна Технологија ФОТО+ВИДЕО: НАЈКОНТРОВЕРЗНИОТ НАСТАП НА ЕВРОВИЗИЈА Ирската претставничка изведе ритуал на сцената, ѓаволи, свеќи, вештерство…

ФОТО+ВИДЕО: НАЈКОНТРОВЕРЗНИОТ НАСТАП НА ЕВРОВИЗИЈА Ирската претставничка изведе ритуал на сцената, ѓаволи, свеќи, вештерство…

од nenad
2 минути читај за




Бамби Таг од Ирска ги шокираше гледачите во Европа, но и во светот со настапот и песната „Doomsday Blue“.

Настапот на ирската претставничка Бамби Таг на првата полуфинална вечер на Евровизија предизвика лавина коментари на интернет – додека едни остро ја критикуваат, други ја бранат.

На првата полуфинална вечер на Евровизија во Малме еден настап предизвика лавина од спротивставени коментари на социјалните мрежи.

   

Бамби Таг од Ирска ги шокираше гледачите во Европа, но и во светот со настапот и песната „Doomsday Blue“. Пејачката излезе на сцената со рогови, на сцената имаше поставено свеќи во круг, а на неа и околу неа низа симболи.

Песната со „тврд звук“ привлече големо внимание, а според обложувалниците е на петтото место за победа. Настапот на Бамби Таг вклучуваше симболи како пентаграм, ѓаволи, вештерство, а претставувал борба на човекот со внатрешните демони.



ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING