Почетна Технологија УЛИЦАТА ЛЕНИНОВА ВО ДЕБАР МААЛО БЛОКИРАНА ОД ПАДНАТО ДРВО

УЛИЦАТА ЛЕНИНОВА ВО ДЕБАР МААЛО БЛОКИРАНА ОД ПАДНАТО ДРВО

од nenad
1 минути читај за
Улицата Ленинова во скопско Дебар Маало попладнево е затворена за сообраќај поради паднато дрво. На крстосницата на Ленинова со улицата Орце Николов во делот кај кружниот тек се скршило дрво, односно голема гранка, која е падната на самата улица.Во моментов на самото место се неколку полицајци кои го пренасочуваат сообраќајот и чекаат да дојдат екипи од ЈП „Паркови и зеленило“ да го отстранат дрвото.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING