Почетна Убавина и здравје Три причини зошто мажите не можат да се вљубат во тебе

Три причини зошто мажите не можат да се вљубат во тебе

од nenad
1 минути читај за

Ако се прашувате зошто не сте биле заљубени во последно време и не можете да направите ниту еден маж да се зауби во вас, причината може да бидат некои грешки што ги правите неволно. Еве ги трите најчести од нив.

1. Имате секс премногу рано.

За жените, сексот обично се поврзува на подлабоко интимно ниво. Сепак, ова не е случај со мажите. Наспроти очекувањата на многу жени дека мажите обично се заљубуваат после секс, тоа не е така. Сексот за мажи сам по себе не создава блискост. Наместо тоа, им открива дали сте добри во кревет или не.

Сексот се врти околу почетната хемија, која може да трае толку кратко како што дошла. Илузијата на блискост дека сексот може погрешно да ви даде го маскира фактот дека на подлабоко ниво навистина не се познавате. Која е причината зошто мажот не ве бара после тоа, како и да не се заљуби во вас?!

Пријателството е она што всушност може да го натера мажот да се заљуби и да сака да оствари вистинска врска со вас. Би било корисно за вас ако можете да му дозволите на мажот до вас да се запознае пред да се впуштите во интимност.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING