Почетна Убавина и здравје Три начини да шпионирате на Facebook

Три начини да шпионирате на Facebook

од nenad
2 минути читај за

Три начини да шпионирате на Facebook

Објавено на 05/30/2024

Да признаеме – нема човек кој не користел Facebook за да дознае нешто повеќе за некој друг. Причините за шпионирањето во мрежата може да бидат многу.

Можат да ве откријат дури и да не го знаат вашето име

Некој се запознал со вас на забава, но не се сеќава на вашето име? Тоа го можете преку моќниот пребарувач Graph Search, кој Facebook го развива од 2013 година. Тој овозможува пребарување на содржината низ целата социјална мрежа. Ако на пример некој памети само каде учел или каде работи другиот човек, може да побара “people who went to X college” или “people who work at X company”. Така ќе излезат сите кои ги исполнуваат критериумите на корисници и кругот ќе се намали.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING