Почетна Убавина и здравје Третмани кои ќе ви го оживеат вашето лице! – Убавина и здравје

Третмани кои ќе ви го оживеат вашето лице! – Убавина и здравје

од nenad
1 минути читај за

Овие третмани за нега на кожата даваат видливи резултати по првиот третман, ја обновуваат и подмладуваат кожата. Но, само ако се доверите во рацете на професионалци. Внимавајте кому му верувате!

Ова се најефективните третмани кои ќе ви го подмладат лицето!

Хемиски пилинг на кожата

Хемискиот пилинг е нежен раствор кој се нанесува на лицето за да се стимулира растот на нови клетки и да се отстрани мртвата кожа. Дополнително, хемискиот раствор рамномерно ќе го отстрани горниот слој на кожата, овозможувајќи посветла и подеднакво тонирана кожа да стигне до горниот слој. Луѓето со хиперпигментација, оштетување од сонце и лузни од акни ќе имаат значителна корист од хемискиот пилинг на кожата.

Микродермоабразија


Поврзани објави

Популарниот третман со години е најдобар за лекување на нерамни и груби тонови на кожата. Исто така е минимално инвазивен, дозволувајќи им на жените да се вратат на нивните секојдневни задачи речиси веднаш по завршувањето. Третманот со микродермоабразија обично трае околу еден час.

Мезотерапија

Мезотерапијата делува со површно инјектирање на серум составен од витамини, ензими, хормони и растителни екстракти во кожата. Поради неговата способност да ја затегнува кожата, мезотерапијата е одлична за лекување на опуштена кожа. Покрај тоа, може да го обликува телото и да го намали целулитот.

Микронидлинг

Слично на хемискиот пилинг, микронидлингот доби значителна популарност меѓу жените ширум светот. Третманот со микронидлинг користи тенки игли за пробивање на кожата, охрабрувајќи ја да премине во режим на лекување и да генерира нов колаген и кожно ткиво. Ова ќе доведе до помазна, поцврста и порамномерна кожа.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING