Почетна Убавина и здравје Тајните за убавина на жените од Кореја: Изгледајте и’ до 20. години помлади!

Тајните за убавина на жените од Кореја: Изгледајте и’ до 20. години помлади!

од nenad
2 минути читај за

Тајните за убавина на жените од Кореја: Изгледајте и’ до 20. години помлади!

Објавено на 06/17/2024

Им се восхитуваме на убавината и снаодливоста на корејските жени…
Тие знаат како и’ во педесеттите да изгледаат дваесет години помлади, а нивната кожа изгледа здраво. Дури и’ мажите користат специјална козметика и знаат многу трикови како секогаш да изгледаат добро.
Им се восхитуваме на убавината и снаодливоста на корејските жени и мажи и со задоволство ги делиме нивните тајни:

9.Правило 10. секунди
За да кожата биде чиста, здрава и свежа, хидратантниот крем го нанесуваат 10 секунди после туширањето.
Што се случува: Порите после туширањето се прошируваат и кремот бргу се впива.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING