Почетна Убавина и здравје стилски мебел, огледала, базен (ФОТО) – Убавина и здравје

стилски мебел, огледала, базен (ФОТО) – Убавина и здравје

од nenad
2 минути читај за

Поранешната сопруга на фолкерот ја продаде куќата на Бежанијска коса која и припадна по разводот за 750.000 евра.

Поранешната сопруга на Аце Лукас за 750 илјади евра ја продала куќата што и припаднала по разводот со познатиот фолкер и со тие пари наводно купила два стана во Белград. Поранешниот дом на Аце Лукас и Соња Вуксановиќ на Бежанијска коса е луксузен имот на две нивоа и има 200 метри квадратни, а во дворот има и базен.

Соња е многу активна на социјалните мрежи каде често споделува моменти од дома. На нејзините фотографии може да се забележи дека куќата е украсена со уметнички дела, скапи детали, а доминира бел стилски мебел, со сребрена декорација.

Исто така, во око паѓаат мермерните скалила, како и огледалото на целиот ѕид.

Поврзани објави

Да потсетиме, Лукас во својата книга „Ова сум јас“ детално опишал како изгледале неговите и расправиите на Соња пред разводот.

Фото: Инстаграм
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING