Почетна Балкан Со платформата 1198 како идна влада ќе имаме широк дијалог со синдикатите, жестока борба со корупцијата и економска трансформација од која сите ќе бидат задоволни – Курир

Со платформата 1198 како идна влада ќе имаме широк дијалог со синдикатите, жестока борба со корупцијата и економска трансформација од која сите ќе бидат задоволни – Курир

од nenad
2 минути читај за
Стојаноска: Со платформата 1198 како идна влада ќе имаме широк дијалог со синдикатите, жестока борба со корупцијата и економска трансформација од која сите ќе бидат задоволни

Денес унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Брвеница во дворот на црвата Св. Никола во Челопек организираше одличен настан во кој учество имаа земено и млади девојки во поречка носија оттука го честитаме први мај меѓународниот ден на трудот и се обврзуваме како идна влада со програмата платформа 1198 дека ќе имаме широк дијалог со синдикатите, дека ќе направиме економска трансформација од која ќе бидат задоволни сите граѓани на Република Македонија, ова денеска преку изјава за медиумите го истакна Дафина Стојаноска, носител во изборната единица шест.

„Ветуваме жестока борба со корупцијата и секако конечно завладејување на правото. Македонија мора повторно да биде твоја и повторно да биде горда“, вели Стојаноска.

Извор : Kurir.mk

Стојаноска: Со платформата 1198 како идна влада ќе имаме широк дијалог со синдикатите, жестока борба со корупцијата и економска трансформација од која сите ќе бидат задоволни

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING