Почетна Убавина и здравје Соседите на Дарко Лазиќ проговорија за пејачот и неговите сопруги – Убавина и здравје

Соседите на Дарко Лазиќ проговорија за пејачот и неговите сопруги – Убавина и здравје

од nenad
2 минути читај за

Соседите на познатиот пар тврдат дека пејачот многу се променил откако се оженил со Катарина…

Дарко Лазиќ и неговата сопруга Катарина наесен ќе станат родители, а нивните соседи од Брестач за медиумите изјавија какви се Лазиќ како соседи.

Дарко многу се промени откако е со Катарина. Некако изгледа понормално, не дивее како порано. По разводот со Ана Севиќ се однесуваше како дете. Тоа беше страшно. Сега изгледа навистина среќен. Ги гледаме заедно, доаѓаат и неговите деца“ – изјави постар сосед кој живее во близина на Лазиќ.

Пред врската со Катарина, според мештаните, Дарко бил познат по тоа што троши огромни суми пари во локална таверна.

Собираше група од селото и остануваа до зори. Пиеја и трошеа многу пари. Знаеше да потроши илјада евра од ноќ. Оваа Каќа е сериозна, се гледа дека е мирна жена и дека ужива со неа“ – додава друг сосед.

Поврзани објави

Брестачани не беа воодушевени од неговата прва сопруга Ана Севиќ.

Ана ретко доаѓаше. Таа беше многу вообразена. Таа никогаш никому не одговараше. Цело време таа беше фокусирана само на својата ќерка, но тоа беа многу ретки моменти кога тие се појавуваа овде кај Бранка. Сите се обидуваа да и угодат. Ја глумеше недопирливата принцеза“ – вели еден сосед.

Фото: Инстаграм
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING