Почетна Технологија Соопштение од ФЗОРСМ – МАКТЕЛ

Соопштение од ФЗОРСМ – МАКТЕЛ

од nenad
1 минути читај за
                                                              СООПШТЕНИЕ

Денеска се изврши примопредавање на должноста директор на ФЗОРСМ. Досегашните директори М-р. Магдалена Филиповска Грашкоска и Д-р. Асаф Абдурамани како в.д директор ја предадоа должноста на новите в.д директори Сашо Клековски и Бранко Аџигогов, назначени од Владата на РСМ. Клековски завршил Медицински факултет на Универзитетот “ Св.Кирил и Методиј“ во Скопје и е со 30 годишно искуство како менаџер, аналитичар, консултант во граѓанскиот, јавниот и приватниот сектор. Аџигогов доаѓа од редот на вработените и има повеќегодишно искуство во делот на менаџментот на Фондот.  Новите директори функцијата ја преземаат од денеска.

   

 

 

 

Со почит,                                                                                                                                                              ФЗОРСМ

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING