Почетна Убавина и здравје Следниот месец се одржува светски познатиот музички фестивал Пинкпоп

Следниот месец се одржува светски познатиот музички фестивал Пинкпоп

од nenad
1 минути читај за

Еден од најголемите светски музички фестивали Пинкпоп ќе се одржи за еден месец. На него ќе земат учество како и секогаш најголеите и најактуелните светски музички бендови.

Оваа година Pinkpop 2024 ќе се одржи во петок 21, сабота 22 и недела 23 јуни. Оваа година, покрај вашиот фестивалски билет, можете за прв пат да купите билет за Градинската тераса, да гарантирате место на вашиот омилен камп со личен билет за постојан гостин или да резервирате групно место!

Од главните изведувачи најавени се Манескин (петок), Калвин Харис (сабота) и Ед Ширан (Недела). Nothing But Thieves, Сем Смит, Аврил Лавињ, Хозиер, Лимп Бизкит, Грета ван Флит, Луис Томлинсон, Џејмс Артур, Јунгблуд итн.

Се очекува вистински спектакл под небото на Ландграф.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING