Почетна Убавина и здравје Силните жени повеќе би останале сами отколку да го изгубат времето со кретени

Силните жени повеќе би останале сами отколку да го изгубат времето со кретени

од nenad
1 минути читај за

Може ли да ги наведете сите врски во вашиот живот што не успеале? Сигурни сме дека многу од нив завршиле непредвидливо.

Не треба да чекате некој да ве повика или да прашате некој за почит, не ви треба некоја личност да ве лаже или личност која сака да ве промени. Знаеме, тој е убав и привлечен и знаете дека никој не е совршен. Или можеби тие треба да му дадат уште една шанса.

Секој има недостатоци, но измама и лажење не е изборот.

Се чини дека повеќето слободни згодни мажи се кретени, така што не ризикувам и да останам слободна додека не сум сигурна дека сум пронашла одличен човек. И искрено, уживам во тоа што сум слободна.

Прекрасно е да правите што сакате секој ден.Никој не ме осудува кога поминувам часови како ми ги чистат ноктите или останувам дома за време на викендите само за да гледам филмови.

Сфатив дека пронаоѓањето на вистинскиот човек не е толку важно како што беше порано. Сега знам дека да се биде сам не значи да се биде осамен. Можеш да се чувствуваш осамен дури и кога си во врска.

Продолжува на следната страна:

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING