Почетна Економија СЕКОЈА НЕДЕЛА НАЈГОЛЕМИОТ ПОГОДЕН КОЕФИЦИЕНТ ВО СПОРТ ЛАЈФ НОСИ 100.000 ДЕНАРИ!

СЕКОЈА НЕДЕЛА НАЈГОЛЕМИОТ ПОГОДЕН КОЕФИЦИЕНТ ВО СПОРТ ЛАЈФ НОСИ 100.000 ДЕНАРИ!

од nenad
1 минути читај за

Новата акција на обложувалниците „Sport Life“ – Играј за повеќе, ќе се одвива од 1-ви јуни сè до 14 јули, во шест неделни етапи, со премија од 100.000 денари за секоја етапа. Премијата ќе ја освои играчот со највисок погоден коефициент на добитен тикет, уплатен со приложување на СЛ клуб картичката.

За пресметка во неделните етапи влегуваат тикетите кои што се уплатени во периодот од почетокот на етапата 09:00 заклучно со последниот ден од етапата до 23:59 часот, при што сите натпревари на тикетот треба да бидат со саатница во рамките на етапата.

Во обработка за акциската кампања влегуваат само несистемските тикети, со една комбинација.Тикетите уплатени од понудата за „живо“ и микс-тикетите исто така влегуваат во пресметка за акциската кампања.

Со акцијата „Играј за повеќе“, играчите членови на СЛ клубот ги очекуваат интересни мечеви и можности за поголеми добивки, особено со мечевите на Европското фудбалско првенство – УЕФА ЕУРО 2024, кое ќе се одвива од 14 јуни до 14 јули оваа година.

Сите детали за правилата за новата акција „Играј за повеќе“ како и табелата со приказ на неделните етапи можат да се најдат на официјалната веб страница на Sportlife.com.mk.

 

 

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING