Почетна Убавина и здравје СЕКОЈА ВЕЧЕР ГО МАЧКА ЛИЦЕТО СО ОВАА МАСТ: Изгледа 10 години помлада од своите другарки! (РЕЦЕПТ)

СЕКОЈА ВЕЧЕР ГО МАЧКА ЛИЦЕТО СО ОВАА МАСТ: Изгледа 10 години помлада од своите другарки! (РЕЦЕПТ)

од nenad
1 минути читај за

Сите генијални достигнувања се едноставни. И да се задржи кожата млада и свежа е сосема можно со помош на домашна крема, која вклучува јод. Додадете уште три состојки и вратете ја младоста на кожата.

Имам пријателка која сама си прави домашна крема за лице и секоја вечер ја мачка со кожата. Таа вели дека овој ритуал го научила од нејзината мајка и дека го следи со години. Таа се колне дека никогаш не купила крема против брчки.
Коалите се назначени за загрозени видови во услови на драматичен пад на населението

Не знам дали е генетика или крем, но знам дека изгледа многу младо во споредба со неговата возраст. Од сите нас што одевме заедно во средно, таа изгледа 10 години помлада.

Еве рецепт за нејзиниот домашен крем:

Текстот продолжува на следната страна

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING