Почетна Економија Презентација на резултатите од Анкетата со приватниот бизнис сектор за прашања поврзани со корупција

Презентација на резултатите од Анкетата со приватниот бизнис сектор за прашања поврзани со корупција

од nenad
2 минути читај за

25/06/2024
ВЕСТИ, ЕКОНОМИЈА


Стопанската комора на Северна Македонија денеска ќе ги презентира резултатите од Анкетата со приватниот бизнис сектор за прашања поврзани со корупција.

Анкетата е дел од активностите на проектот „Граѓаните против корупцијата“ што Комората го спроведува од април 2023 година.

Станува збор за петгодишен проект, финансиски поддржан од УСАИД, кој се реализира преку Конзорциум на разновидни учесници, меѓу кои и Комората како претставник на приватниот бизнис сектор.

са/Фото: МИА архива  .

Извор: МИА


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING