Почетна Балкан Предвидуваме 250 милиони евра директна помош и поддршка за сите општини, бидете и вие дел од промените! – Курир

Предвидуваме 250 милиони евра директна помош и поддршка за сите општини, бидете и вие дел од промените! – Курир

од nenad
2 минути читај за
Мисајловски: Предвидуваме 250 милиони евра директна помош и поддршка за сите општини, бидете и вие дел од промените!

Facebook/Vlado Misajlovski


-Изградба на спортско игралиште во населба Ченто, општина Гази Баба!

Ветувањата се реализираат. Во Гази Баба се работи како никогаш досега, има многу проекти кои се од интересен на сите граѓани!

Денеска сме на увид во градежните работи за изградба на мултифункционално спортско игралиште во Гази Баба. На територија на општина Гази Баба во последните две години се изградени околу 30 спортски објекти и игралишта и со истата динамика ќе се продолжи да се работи и во иднина.

Во програмата Платформа #1198 предвидуваме:

50 милиони евра помош за спортот;

250 милиони евра директна помош и поддршка за сите општините за нови капитални проекти и инвестиции во многу спортски терени и игралишта!

Бидете и вие дел од промените!

Гласајте за број 2, за нови проекти и инвестиции! За Македонија повторно твоја!, пишува Мисајловски во својата објава на Фејсбук.

Извор : Kurir.mk

Мисајловски: Предвидуваме 250 милиони евра директна помош и поддршка за сите општини, бидете и вие дел од промените!

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING