Почетна Убавина и здравје „Павароти, не те препознав“ – Убавина и здравје

„Павароти, не те препознав“ – Убавина и здравје

од nenad
2 минути читај за

Значи, вие сте корумпирани?


Дуелите меѓу менторите

Пред нас е уште една возбудлива епизода од музичкиот натпревар Ѕвездите на Гранд, а покрај одличното пеење, оваа сабота ќе ја одбележат и дуелите меѓу менторите, од кои можеби најжестокиот меѓу Цеца Ражнатовиќ и Драган Стојковиќ Босанец.

А се започна поради начинот на кој членовите на жирито гласаа и коментираа за кандидатите.

„Значи, вие сте корумпирани?“, го праша Цеца Босанец.

На тоа тој експресно врати:

Вашите мали мозоци не разбираат што реков. Не туку мафтај со тие шишки“.


Поврзани објави

Цеца не му остана должна. My oдговори како што доликува, со нагласена висока доза на почит.

„Ај, извини Паварота, не те препознавме“, иронично реагираше Цеца, а Ана и Босанецот пукнаа од смеење.

Ова е само мал дел од она што не очекува во сабота во новото издание.

Фото: социјални мрежи
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING