Почетна Убавина и здравје Откако ја загуби жената која ја сака: Прочитајте ги овие совети за љубовта на еден разведен маж

Откако ја загуби жената која ја сака: Прочитајте ги овие совети за љубовта на еден разведен маж

од nenad
1 минути читај за

Gerald Rogers е психолог, кој поминува низ многу тежок развод. Еве што напишал тој во социјалните мрежи:

Очигледно не сум специјалист за односи. Но сите околности поврзани со мојот развод, ме натераа да гледам од друг агол.

Откако ја изгубив жената што ја сакам, и 16-годишниот брак, ова се работите кои сакав некој да ми каже:

1. Не престанувајте да се додворувате. Не престанувајте да одите не средби.

2. Пазете го срцето.

3. Вљуби се повторно и повторно и повторно.

4. СЕКОГАШ барајте го најдоброто во неа.

5. НЕ е твоја работа да се обидеш да ја менуваш.

6. преземете ја целосната одговорност за своите чувства.

7. НИКОГАШ не обвинувајте жена, ако сте фрустрирани или лути заради неа.

8. Дозволете и на жена ви да биде СВОЈА.

9. Бидете глупави. Смејте се.

Продолжува на следната страна

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING