Почетна Македонија ОД ХОЛОКАУСТОТ СЕ СПАСИЛ СО ТОА ШТО МУ ГО СПАСИЛ ЖИВОТОТ НА КОМАНДАНТОТ НА ЛОГОРОТ: НЕВЕРОЈАТНАТА ПРИКАЗНА ЗА ДОКТОРОТ АЛЕКСАНДАР СИНГЕР КОЈ ЈА СПАСИЛ ГЕВГЕЛИЈА ОД МАЛАРИЈА, ПРЕТВОРИЛ КУЌА ВО БОЛНИЦА ПОСЛЕ ВОЈНАТА, ГИ ЛЕЧЕЛ ГЕВГЕЛИЧАНИ БЕСПЛАТНО, РАБОТЕЛ 24/7, НИКОГАШ НЕ СЕ ОЖЕНИЛ

ОД ХОЛОКАУСТОТ СЕ СПАСИЛ СО ТОА ШТО МУ ГО СПАСИЛ ЖИВОТОТ НА КОМАНДАНТОТ НА ЛОГОРОТ: НЕВЕРОЈАТНАТА ПРИКАЗНА ЗА ДОКТОРОТ АЛЕКСАНДАР СИНГЕР КОЈ ЈА СПАСИЛ ГЕВГЕЛИЈА ОД МАЛАРИЈА, ПРЕТВОРИЛ КУЌА ВО БОЛНИЦА ПОСЛЕ ВОЈНАТА, ГИ ЛЕЧЕЛ ГЕВГЕЛИЧАНИ БЕСПЛАТНО, РАБОТЕЛ 24/7, НИКОГАШ НЕ СЕ ОЖЕНИЛ

од nenad
7 минути читај за

ОД ХОЛОКАУСТОТ СЕ СПАСИЛ СО ТОА ШТО МУ ГО СПАСИЛ ЖИВОТОТ НА КОМАНДАНТОТ НА ЛОГОРОТ: НЕВЕРОЈАТНАТА ПРИКАЗНА ЗА ДОКТОРОТ АЛЕКСАНДАР СИНГЕР КОЈ ЈА СПАСИЛ ГЕВГЕЛИЈА ОД МАЛАРИЈА, ПРЕТВОРИЛ КУЌА ВО БОЛНИЦА ПОСЛЕ ВОЈНАТА, ГИ ЛЕЧЕЛ ГЕВГЕЛИЧАНИ БЕСПЛАТНО, РАБОТЕЛ 24/7, НИКОГАШ НЕ СЕ ОЖЕНИЛ – МАКТЕЛ
ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING