Почетна Убавина и здравје Ова е вистински другар: Штедел две години за да му купи електрична инвалидска количка

Ова е вистински другар: Штедел две години за да му купи електрична инвалидска количка

од nenad
1 минути читај за

Ова е вистински другар: Штедел две години за да му купи електрична инвалидска количка

Објавено на 05/14/2024

Другарството е највредното нешто во животот. Тоа го докажува Тенер Вилсон со неговата постапка каде две години штедел пари за да му купи електрична инвалидска количка на својот неподвижен другар, Брендон Квалс. Брендон имал количка која рачно се движел, но отежнато. Неговиот верен другар Танер две години работел кај автомеханичар и успеал да заштеди доволно средства за електричната количка. Приказната за пријателството ја пренесе и телевизиската мрежа Си-би-ес.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING