Почетна Убавина и здравје Не е ниту еден од сопрузите! – Убавина и здравје

Не е ниту еден од сопрузите! – Убавина и здравје

од nenad
1 минути читај за

По три неуспешни брака, таа постојано изјавува дека не ја изгубила вербата во љубовта, но дека никогаш повеќе нема да се омажи.

Љубовниот живот на пејачката Наташа Беквалац често е главна тема на регионалната јавност бидејќи таа беше во брак дури три пати, со Данило Икодиновиќ, Љуба Јовановиќ и Лука Лазукиќ.

Не знам веќе како да зборувам на тема мажи. Не би сакала да правам од себе, не дај Боже, дека сум во улога на незаштитена или жртва, но таа тема одамна не е присутна и немам поим што треба да се има или да се нема. Оставив животот да го донесе своето, а јас многу верувам во животот. Јас сум окупирана со љубов. Имав љубов и уште ја имам. Јас сум сакана жена. Немам таква панична потреба да припаѓам некому. Не верувам дека повторно ќе се омажам, рече Беквалац.

Поврзани објави

Кога еднаш гостуваше во емисијата „Амиџи шоу“ во рубриката „Или-или“, од понудените партнери избра и призна кого најмногу го сакала.

Понудени ѝ беа Сергеј Трифуновиќ, Данило Икодиновиќ, Влада Вуксановиќ, Љуба Јовановиќ, Лука Лазукиќ и Миодраг Костиќ, а пејачката со насмевка призна која е нејзината најголема љубов.

Рече дека ќе открие за кого се работи, но дека не сака ништо понатаму да објаснува, ниту да коментира. Од тројцата поранешни сопрузи и двајцата поранешни момчиња кои ѝ беа понудени да одбира, Беквалац го избра Миодраг Костиќ, со кој пред да се омажи била во романтична врска.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING