Почетна Убавина и здравје Најубавата српска водителка Марија Килибарда на 43 години чека бебе

Најубавата српска водителка Марија Килибарда на 43 години чека бебе

од nenad
1 минути читај заМарија Килибарда и нејзиниот избраник Бранислав Бане Вучелиќ наскоро ќе станат родители.


Поврзани објави

Убавата водителка е пресреќна што по долга борба за потомство со избраникот, останала бремена и се чувствува одлично, а парот ќе добие девојче!

Инаку, Марија е во врска со Бранислав Вучелиќ четири години и не крие колку е среќна. Иако јавноста долго време не знаеше дека тој е син на актерката Љиљана Драгутиновиќ и Милорад Вучелиќ, тој го освои срцето на убавата водителка, а таа на сите јасно им дава до знаење дека го нашла тоа што го барала со години. Откако дознале дека е во блажена состојба, на нивната среќа ѝ нема крај.


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING