Почетна Технологија Муцунски ќе биде министер за надворешни, Антонио извиси, ќе биде само пратеник

Муцунски ќе биде министер за надворешни, Антонио извиси, ќе биде само пратеник

од nenad
1 минути читај за
Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ во денешното издание на „Дејли Клик“ на ТВ21, кажа дека нема да биде дел од извршната власт, туку ќе остане во законодовната власт, односно ќе остане да биде пратеник, а нема намера да биде министер.Јас како политичар, но и како родител, имам доволно обврски во Собранието и во семејството, и да можам да одговорам, и на политички и на родителските, најдобро е за мене да продолжам да бидам пратеник, а на сите кои ќе бидат во извршната власт, и да ги охрабрам да работат во интерес на граѓаните – рече Милошоски.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING