Почетна Убавина и здравје Мора се да им „нацртате“ за да разберат! – Убавина и здравје

Мора се да им „нацртате“ за да разберат! – Убавина и здравје

од nenad
2 минути читај за

Ако ви се допаѓа еден од овие хороскопски знаци, ќе мора да работите навистина напорно за да ги натерате да го сфатат вашиот интерес. Сепак, најдобро би било да не чекате да ве разберат, туку бидете јасни и директни. Тоа е единствениот начин да си обезбедите среќен крај за себе. Се разбира, ако чувствата се взаемни.

Девица

Девиците имаат многу силни страни и таленти, но да препознаат кога флертуваат со нив не е едно од нив. Тие не можат да ги прифатат вашите комплименти на таков начин,  нивниот ум нема да види ништо романтично и љубовно во тоа. За да сфатат сериозно, треба да отидете со транспарент пред нивната куќа или на разглас да викате гласно дека ви се допаѓаат.

Поврзани објави

Јарец

Колку и да се добри јарците во работата и кариерата, кога е љубовта во прашање, никогаш не можат да се снајдат. Ако ви се допаѓа личност во овој знак и таа не го разбира вашето флертување или гледате дека не ви возвраќа, знајте дека можете да направите само една работа. Мора директно да им кажете дека ги сакате. Ако не им го привлечете вниманието на ваков начин, можеби вечно ќе чекате одговор кој никогаш нема да го добиете.

Водолија

Водолиите се во свој свет. Тие на почетокот не го разбираат флертувањето, мора да им го привлечете вниманието или едноставно отворено да им кажете дека ги сакате. Играта со флерт е само губење време со нив, бидејќи тие едноставно нема да препознаат и да разберат што точно сакате од нив. Затоа најдобро е да ги земете работите во свои раце за да имате среќен крај.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING