Почетна Убавина и здравје Мирослав Илиќ призна колку пари му се потребни за пристојно живеење, некои останаа со подотворена уста

Мирослав Илиќ призна колку пари му се потребни за пристојно живеење, некои останаа со подотворена уста

од nenad
1 минути читај за

Камиони, јахти и такви работи…

Мирослав Илиќ е еден од најценетите изведувачи на народна музика и во кариерата која трае повеќе од половина век стекна многу, а сега после толку време призна колку пари му требаат за секојдневните потреби.

Не сакам да се фалам со материјални работи. Отсекогаш сум ги презирал приказните за авиони, камиони, јахти и такви работи“ – рекол тој.

„Нормално е дека ќе ги имаш ако ги сакаш, работиш и заработуваш. Сметам дека никој не треба да се меша во туѓи имоти“ – додал пејачкот па продолжил:

„Сите овие години работев и заработував. Колку и да има човек ми изгледа како недоволно. За мои потреби се доволни околу 3.000 евра месечно. Се додека плаќаш за ова, плаќаш за тоа, го купуваш ова, го купуваш она, ти останува доволно за пристоен живот…“ – заклучил Мирослав Илиќ.

Поврзани објави

Фото: Инстаграм
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING