Почетна Економија Макрон се огласи по дебаклот во првиот круг од изборите

Макрон се огласи по дебаклот во првиот круг од изборите

од nenad
1 минути читај за

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING