Почетна Убавина и здравје Кој ќе оди во големото полуфинале ќе дознаеме овој викенд во „Патот до ѕвездите” – Убавина и здравје

Кој ќе оди во големото полуфинале ќе дознаеме овој викенд во „Патот до ѕвездите” – Убавина и здравје

од nenad
1 минути читај за

Ситно броиме до големото финале на музичкото талент шоу „Пат до ѕвездите”. Уште само малку и ќе дознаеме која ќе биде новата музичка ѕвезда во нашата земја.

Низ „филтерот” поминаа многу кандидати, останаа само најталентираните и најсмелите… Овој петок, а првпат и во недела, ќе се емитуваат двете четвртфиналиња на истата фрекфенција и во истото време.

Жири-комисијата е навистина на тешки маки, веќе сите кандидати се одлични, сите пеат добро, само мали нијанси пресудуваат кој ќе оди понатаму, а кој ќе си оди дома…

Кои се новите полуфинслисти, кого ќе гледаме во големото финале на 21 јули, ќе дознаете овој петок и оваа недела на програмата на ТВ Алфа и Балкан мјузик.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING