Почетна Убавина и здравје Која е разликата помеѓу жена која има 40 години и жена на 46 години: Дури и трепките се менуваат!

Која е разликата помеѓу жена која има 40 години и жена на 46 години: Дури и трепките се менуваат!

од nenad
1 минути читај за

Разликата помеѓу 40-годишна жена и 46-годишна жена е огромна. Како помеѓу новороденче и дете во прво одделение од основно училиште. До неодамна, не знаев ниту забележував. Жените над четириесет години, јас ги карактеризирав како 40+ жени!

Но, во меѓувреме, јас само ги преминав тие шест години и се зачудив од тоа колку различна е една жена на 40 години од 46 годишна возраст.

Сега веќе не сум иста како што бев кога имав четириесет години. Не зборувам само за сива коса и брчки, туку и за тежина (што за среќа остана исто) … Сè друго е променето. Дури и трепките …

А разликата е само 6 години….

Текстот продолжува на следната страна:

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING