Почетна Убавина и здравје Како мажите бираат жена: Десет работи на кои обрнуваат внимание кога размислуваат за брак

Како мажите бираат жена: Десет работи на кои обрнуваат внимание кога размислуваат за брак

од nenad
3 минути читај за

Како мажите бираат жена: Десет работи на кои обрнуваат внимание кога размислуваат за брак

Објавено на 06/10/2024

Бракот претставува најголем животен ризик за поголемиот дел од мажите и поради тоа многумина од нив одолговлекуваат околу тоа кога е потребно да се постави „најважното животно прашање“.
Сепак, добар брак повеќе добро прави на мажите отколку на жените. Затоа, со текот на времето многумина застануваат на лудиот камен.
Ако сакате да знаете како ја бираат жената која ќе ја оженат, продолжете да читате:
1.Пакет
Можеби звучи чудно, но мажите ги интересира „целиот пакет“. Тие сакаат жена која е „материјал за брак“, која можат да ја однесат да ги запознае неговите родители и која ќе биде доба мајка.

2.Генералната компатибилност
Многу мажи ќе се оддалечат од жената ако има лош карактер. Тие сакаат да имаат компатибилна личност која ќе ги дели нивните вредности, но ќе биде и доволно различна за да можат како пар да се дополнуваат.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING