Почетна Убавина и здравје Како да се разбере дека жената живее со мажот што не го сака долго време – Мудроста на Ф. Раневскаја

Како да се разбере дека жената живее со мажот што не го сака долго време – Мудроста на Ф. Раневскаја

од nenad
1 минути читај за

Имам пријател кој развил чувства кон една жена во поодминати години. Таа истовремено го потсетила на три важни личности во неговиот живот: неговата мајка, наставничката во основно училиште и неговата прва љубовница.

Беше сериозна, убава и строга. Сепак, имаше проблем – таа жена веќе беше мажена. Ретко кој заљубен маж се впушта во улога на „разбојник“. На крајот на краиштата, жената го избира партнерот, а не обратно. И покрај тоа, мојот пријател реши одлучно да ја следи својата цел. Тој тврдеше дека оваа жена и нејзиниот сопруг ретко се појавуваат во јавност заедно, дека оди сама, тажна и несакана. Беше убеден дека ќе го стави целиот свет пред нејзините нозе и дека таа ќе најде среќа.

Го советувале дека ако не си оди, значи дека го сака или барем е задоволна. Тој одговори со зборовите на Ниче: „турни го она што паѓа“. Тој верувал дека бракот на жената веќе се распаднал и дека е време за промена. Постојат пет знаци кои покажуваат дека жената живее со маж што не го сака:
Текстот продолжува на следната страна

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING