Почетна Убавина и здравје ЗЕЛЕНИ ОЧИ: Луѓето со ОВАА БОЈА на очи се многу …

ЗЕЛЕНИ ОЧИ: Луѓето со ОВАА БОЈА на очи се многу …

од nenad
1 минути читај за

Луѓето кои имаат зелени очи се многу емотивни. Тие навистина знаат и знаат да сакаат. Важат за луѓе кои имаат голема душа и кои имаат желба и потреба да им помогнат на сите околу нив. Ако можат, со задоволство ќе го сторат тоа за секого, а ако не е така, сигурно нема да заминат.

Па дури и кога станува збор за личноста која најмногу ги повредила на светот, тие едноставно не се лути и мислат дека сè на светот ќе се врати некаде.

Тие веруваат во правда и карма и се трудат на секој начин да ги направат среќни оние за кои се грижат.

Секако, мора да додадеме дека тие се искрени. Тие немаат намера да лажат никого, но ако го сторат тоа, тоа е секогаш со добри намери.

Тогаш најчесто користат бели лаги. Затоа што, тие едноставно не сакаат да бидат обвинети за нечии солзи.

Тие се луѓе кои имаат големо срце и кои знаат да молчат.

Продолжува на следната страна

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING