Почетна Технологија Зајкова: Нема откажување од иднината! Нашиот план предвидува подобар, европски живот за сите со европски вредности!

Зајкова: Нема откажување од иднината! Нашиот план предвидува подобар, европски живот за сите со европски вредности!

од nenad
2 минути читај за
   

Само ако ги почитуваме либералните вредности на еднаквост, солидарност и почитување на разликите ќе изградиме држава која ќе биде добра за сите. Нашиот план предвидува подобар, европски живот за сите со европски вредности, истакна коносителката на изборната листа во ИЕ 1, претседателката на Либерално демократската партија Моника Зајкова.

За учениците и студентите, за младите, за работниците, за стопанствениците, за пензионерите, за мажите, за жените. За сите, затоа што секој еден е важен. Нема откажување од иднината! Победа во изборна единица 1!, порача претседателката на Либерално демократската партија Моника Зајкова, од големиот митинг на СДСМ и Коалицијата.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING