Почетна Убавина и здравје Еве за кого била напишана – Убавина и здравје

Еве за кого била напишана – Убавина и здравје

од nenad
1 минути читај за

Песната „Све по старом“ на Александра Пријовиќ е една од најпопуларните песни од нејзиниот нов албум. Ниту еден настап во клубови и ресторани , дури ни голем концерт, не може да помине без неа.

Публиката ја обожава оваа балада, чии зборови се срцепарателни, особено за оние кои доживеале слично искуство како во песната.

Додека Прија ги изведува стиховите, особено рефренот, има солзи и сите пеат строфа по строфа едногласно.


Поврзани објави

Сè е по старо рано моја, војните повторно почнуваат некаде таму, животот ми даде сè, а јас само тебе те сакам – гласи песната на Александра Пријовиќ која првично била наменета за некој друг.

Имено, Прија настапила во Спенс во Нови Сад , а кога требало да го отпее споменатиот хит се свртела кон личноста од која го „превземала“.

Секако, Прија се пошегува дека имало кражба, всушност, нејзиниот сопруг Филип Живојиновиќ ги посветил стиховите на бендот Лексингтон, односно на нивниот фронтмен Бојан Васковиќ.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING