Почетна Убавина и здравје Дарко Лазиќ пред шест години го спаси од сигурна смрт поранешен учесник во реално шоу! Беа колеги и пријатели!

Дарко Лазиќ пред шест години го спаси од сигурна смрт поранешен учесник во реално шоу! Беа колеги и пријатели!

од nenad
1 минути читај за

Миљан Врачевиќ и стана познат на јавноста по учеството во реалното шоу програмата „Задруга“, но пред тоа беше голем пријател со пејачот Дарко Лазиќ, но двајцата одамна не се во добри односи.

Наводно се степале за парите кои пејачот му ги должи на поранешниот ученик на „Задруга“. Она што многумина ги вознемири е фактот што Дарко заборавил дека Миљан пред шест години си го ризикувал животот за да го спаси.

Поврзани објави

Миљан и после се го сака Дарко, како што вели, не знае како да објасни, но го сака и почитува. Своевремено тие работеа заедно, но некои работи не знаеја да ги контолираат. Едноставно животот носи подеми и падови“ – изјави заеднички познаник на двајцата за медиумите.

Фото: Инстаграм
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING