Почетна Убавина и здравје Дали тој е вистинскиот за тебе? Мали нешта кои покажуваат всушност за каква личност се работи

Дали тој е вистинскиот за тебе? Мали нешта кои покажуваат всушност за каква личност се работи

од nenad
1 минути читај за

Конечно го сретнавте момчето за кое сте сигурни дека ќе го паметите до крајот на животот. Си одговарате еден со друг, веќе не сте срамежливи, си ги споделувате личните надежи, желби и верувања. Едноставно се чувствувате блиски. Но дали тој е вистинскиот за тебе?

 Што треба да очекувате од момчето за сериозна врска? Што го прави поразличен од другите? Кои квалитети и карактеристики треба да ги поседува? Чесност, искреност, емпатија, љубезност?

Секако треба да биде личност која умее да го слуша соговорникот, а и да сака да ги сподели своите мисли и чувства. Треба и да уживате во заедничките нешта како: филмови, кучиња, скијање… Но за да откриете дали е тој вистинскиот за тебе, потребно е внимателно да забележите некои детали кај него.

Овие навидум мали нешта покажуваат всушност за каква личност се работи:

    Текстот продолжува на следната страна

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING