Почетна Македонија Гордан Георгиев: Во догледно време нема кој да се спротивстави на наративот на ВМРО-ДПМНЕ

Гордан Георгиев: Во догледно време нема кој да се спротивстави на наративот на ВМРО-ДПМНЕ

од nenad
2 минути читај за
Гостин во студиото на „Политиканти“ број еден и број два – Сашо Орданоски и Борјан Јовановски – е самодекларираниот бивш политикант Гордан Георгиев, инаку сериозен политички аналитичар со кој домаќините поразговараа за некои многу битни работи кои некои ги сметаат за небитни.Анализата на актуелните прашања што нè мачат – иако некои и не ги мачат – слушнете ја во денешното издание на „Политиканти“. Кликнете и слушнете.

   ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING