Почетна Убавина и здравје Врие на социјалните мрежи за нивниот конфликт (ВИДЕО) – Убавина и здравје

Врие на социјалните мрежи за нивниот конфликт (ВИДЕО) – Убавина и здравје

од nenad
2 минути читај за

Водителката Јована Јеремиќ своевремено гостуваше во емисијата на Сање Маринковиќ каде разговараше за причините поради кои жените се разубавуваат.

Водителката Јована Јеремиќ во студентските денови беше во публика во емисиите на телевизијата Пинк, а во емисијата „Магазин ин“ одговараше на прашањето на Сања Маринковиќ за кое и денес се зборува.

Во таа емисија емитувана во 2010 година, Сања Маринковиќ ја праша публиката:

„Дали мислите дека Јелена Карлеуша е опседната со убавина?“

Од присутните се огласи Јована Јеремиќ, а Сања Маринковиќ ја праша:


Поврзани објави

„Зошто мислиш дека е опседната со убавина?“

„Секоја жена сака да биде убава од самото раѓање, пред се за себе, а потоа и за мажите. Па што тогаш? Ако Карлеуша е опседната со убавина, тогаш јас не сум ли, како и 90 проценти од населението во Србија и светот?“, изјави тогаш Јована Јеремиќ, се уште студент на Правниот факултет.

„Значи, ја имаш таа особинаод кога си родена?“, дрско возврати Сања, коментирајќи ја косата на Јована Јеремиќ.

„Не“, кратко рече Јована.

„За тоа зборувам. Аплауз за Карлеуша“, заврши Сања Маринковиќ.

Ваквата тема неодамна повторно се актуелизираше, а жестоката „тепачка“ предизвика лавина од коментари на социјалните мрежи.

Фото: социјални мрежи
ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ:

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING